comenzi telefonice 0747 060 785

Buna ziua! Prima data aici? - inregistrare  Aveti cont? 

Cosul meufinalizeaza comanda

Livrare gratuita pentru toti clientii

Încearcă şi altceva! Cumpără EyeLove Comfort şi nu vei plăti livrarea!

Iată mai multe detalii:

  • adaugă la comandă orice produs EyeLove Comfort (lentile de contact, soluţii de întreţinere pentru lentilele de contact, picături pentru ochi) şi transportul va fi absolut gratuit;
  • nu primeşti transport gratuit în cazul seturilor promoţionale care includ produse EyeLove Comfort, datorită faptului că acestea sunt deja incluse într-o promoţie;
  • nu contează modalitatea de plată (transfer bancar, plată online, ramburs).

Răspunsuri la întrebări frecvente:

1. De ce oferim livrare gratuită doar pentru EyeLove Comfort?

EyeLove Comfort este marca noastră proprie. Activităţile noastre de promovare s-au axat, în mod deosebit, pe produsele noastre. Cunoaştem calitatea lor şi le recomandăm. Transportul gratuit este un cadou din partea noastră atunci când achiziţionaţi aceste produse.

2. Sunt produsele EyeLove Comfort de calitate?

Categoric. Prioritatea noastră este să oferim cele mai bune produse, de calitate. Produsele EyeLove Comfort sunt la mare concurenţă ca vânzări cu cele mai populare produse de pe piaţă (de exemplu, Opti Free Express, Renu). Brand-ul EyeLove Comfort nu este produs în Asia - soluţiile de îngrijire sunt produse în colaborare cu marele producător spaniol de soluţii pentru lentile, Disop, iar lentilele sunt produse în colaborare cu liderul de piaţă, Cooper Vision.

3. Ce trebuie să fac pentru a avea transportul gratuit?

Pur şi simplu adaugi în coşul de cumpărături orice produs EyeLove Comfort. Toate produsele incluse în promoţie pot fi găsite aici.

X inchide