comenzi telefonice 0747 060 785

Buna ziua! Prima data aici? - inregistrare  Aveti cont? 

Cosul meufinalizeaza comanda

Conditii retur produse

SIGURANŢA RETURNĂRII PRODUSELOR

Garanţia şi dreptul de returnare a produselor cumpărate din magazinul online Optiness

În primul rând, trebuie să ştii că există o lege care te apără (Ordonanţa de Guvern nr. 130 din 2000, ce a fost completată de Legea 51 din 2003 - regimul juridic al contractelor de la distanţă). Potrivit acestei legi, poţi returna produsele cumpărate online, fără să invoci un motiv anume în termen de 10 zile de la achiziţie.

Noi ne conformăm 100% şi, pe lângă cele 10 zile legale, îţi mai oferim încă 20 de zile. Prin urmare, ai 30 de zile de la achiziţie în care poţi returna produsele cumpărate din magazinul online Optiness şi vei primi toţi banii înapoi. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de tine, iar rambursarea contravalorii produsului se va face de către Optiness într-un cont bancar, în cel mult 15 zile lucrătoare de la primirea returului.

Condiţia esenţială este ca produsele returnate să fie sigilate, exact aşa cum noi le-am trimis. Odată cu deschiderea sigiliului produselor individuale (blister, flacon, cutie, etc.), se pierde posibilitatea returnării acesteia.

Ce trebuie să faci ca să returnezi un produs?

Sună-ne la 0747 060 785 şi te vom lămuri imediat cu privire la toate detaliile. Dacă vrei banii înapoi, scrie-ne un email cu numele tău complet, contul IBAN şi banca în care este deschis contul la contact@optiness.ro. Adresa pe care trebuie să returnezi comanda prin curier este Bulevardul Ghencea nr. 134, Bucureşti, 061699, România.

Când primeşti banii înapoi?

În 30 de zile de la email, dar, de obicei, facem tot posibilul să trimitem banii mult mai curând.

X inchide