comenzi telefonice 0747 060 785

Buna ziua! Prima data aici? - inregistrare  Aveti cont? 

Cosul meufinalizeaza comanda

Regulament magazin

I. Introducere.
 

 1. Reglementările definesc condițiile generale cu privire la vanzarea de bunuri de pe site-ul www.optiness.ro.
 2. Politica de confidentialitate este o parte integranta a Regulamentului și contractului. Documentele de mai sus pot fi consultate pe site-ul www.optiness.ro.
 3. Aceste reglementari au fost întocmite în conformitate cu dispozițiile aplicabile legale
 4. Termeni utilizați au următoarele definiții:

 

 1. Vanzatorul -  numit Optiness Online SRL, cu sediul in Bucuresti. ....... proprietarul site-ului www.optiness.ro, făcând reteaua de telecomunicații prin vânzarea de bunuri fara prezenta simultană a partilor.
 2. Magazin -site-ul online www.optiness.ro, administrat si detinut de catre vanzator.
 3. Utilizator - persoană fizică, persoană juridică sau orice alta unitate organizațională, care face achiziția de bunuri din magazin. Pentru persoanele fizice Utilizatorii nu poate fi lipsit de capacitatea lor juridică. Valabilitatea unui contract încheiat de o persoană într-o capacitate legală limitată va fi confirmat de către reprezentantul legal.
 4. Durata contractului - numărul de zile în care se finalizeaza comanda. Termenul contractului nu include timpul din cadrul livrarii la adresa utilizatorului care a lansat comanda.
 5. Contractul - actiunea de a selecta produsele potrivite ("Cosul de cumparaturi") și completarea formularului de comandă , prin care, după plata, se poate considera ca fiind un contract de vânzare încheiat la distanță. Selectarea de bunuri, prețul și costul de livrare se confirmă prin trimiterea unui mesaj e-mail dupa lansarea comenzii.
 6. Plata-acțiune făcută de către utilizator, care constă în plata prețului indicat bunurilor și costurile de livrare. Imposibilitatea de a face plata este echivalent cu abandonarea comenzii.

 

 1. Sunteți de acord că produsele furnizate de vanzator sunt dispozitive medicale în sensul Legii din 20 mai 2010 privind dispozitivele medicale (Jurnalul Oficial din 2010 nr 107, punctul. 679).

 


II. Condiții generale pentru furnizarea de servicii electronice.
 

 1. Sunteți de acord că vanzarea de bunuri se realizează prin sistemul de comunicare care asigură procesarea și depozitarea, precum și trimite și primi date prin rețele de telecomunicații.
 2. Folosirea site-ului optiness.ro este permisă numai în condițiile acceptarii prezentului Regulament.
 3. Plasarea unei comenzi noi in magazin este echivalenta cu citirea și acceptarea acestor reguli, ca o parte integrantă a Politicii de confidentialitate. Prevederile prezentului Regulament, care este o parte integrantă a contractului au fost fost automat confirmate de utilizator.
 4. Confirmarea utilizatorului ca este de acord ca la lansarea unei comenzi noi si efectuarea platii se incheie un contract de vânzare între utilizator și vânzător.
 5. Toate marcile si denumirile comerciale postate online, sunt utilizate numai în scop informativ și sunt proprietatea companiilor respective.
 6. Vanzator primeste comenzi pe întreg teritoriul Romaniei

 


III. Termenii contractului încheiat la distanță
 

 1. Puteți achiziționa bunuri, alegegeti metoda de plată cu ajutorul "Cosului de cumparaturi"
 2. Comanda este trimisa cu ajutorul Cosului de cumparaturi atunci cand :


a) acceptarea acestor Termeni si Conditii,

b) Finalizarea comenzii prin "Formularul de comandă", pe site-ul de cumpărături online.


 

 1. Aveți posibilitatea să completați "Formularul de Comanda" direct pe site www.optiness.ro, prin autentificare în contul dumneavoastră.
 2. În scopul de a face un cont, care permite trimiterea comenzilor trebuie sa va inregistrati cu o adresa de email valida si sa setati parola. Se considera ca ati acceptat in mod automat Termenii si conditiile prin crearea acestui cont.
 3. După înregistrare Vânzătorul va va trimite pe email o confirmare a noului cont, cu datele de inregistrare.
 4. Prin completarea "Formularul de comandă", declarații faptul ca:


a) datele completate sunt date sunt complete și exacte;

b) ati citit și acceptat termenii de utilizare și politica de confidențialitate.


 

 1. După completarea "Formularului de comandă" pe adresa de e-mail a vânzătorului, se va primi un email cu comanda lansata si toate informatiile necesare livrarii comenzii
 2. Prin plasarea unei comenzi : Sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conținute în "Formularul de comandă". Datele personale ale utilizatorilor completate în formularul de comandă sunt folosite de către Vânzător pentru unicul scop de a trimite comenzile cu produse.
 3. Prin plasarea unei comenzi : Sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conținute în "Formularul de comandă" pentru scopuri de marketing.
 4. După completarea "Formularului de comandă" -  ati acceptat in mod automat faptul ca produsele selectate sunt in conformitate cu descrierea lor și sunteti de acord cu prețul pe care trebuie sa il platiti la primirea comenzii.
 5. In cazul in care dupa lansarea comenzii Vanzatorul observa faptul ca anumite produse comandate nu sunt in stoc va informa prin e-mail Utilizatorul cu privire la starea comenzii.
IV. De plată. Durata contractului.
 

 1. Produsele comandate pot fi platite astfel:


a) prin transfer bancar în contul vânzătorului

b) plăți on-line - prin intermediul sistemului de plăți on-line, PayU

c) numerar - in momentul primiriim comenzii prin curier

 

 1. In momentul selectarii platii online veti fi redirectionat pe pagina securizata a platformei de plati online, Payu
 2. Vanzatorul nu va fi raspunzator in cazul in care completati date incorecte in momentul platii
 3. Durata comenzii este dată în descrierea produselor, in functie de disponibiliatea acestora. Dacă ați comandat mai multe produse, durata comenzii este data de produsul cu perioada cea mai mare de livrare. Termenul nu poate depăși 30 de zile lucrătoare de la data comenzii.
 4. Termenul de livrare nu include si perioada care incepe din momentul in care coletul pleaca prin curier de la Vanzator.
 5. Livrarea comenzilor se face in functie de ordinea primirii lor sau primirii produselor de la furnizori.
 6. Toate prețurile menționate pe site-ul sunt exprimate în RON și includ TVA.
 7. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor. Poate adauga produse noi sau elimina anumite produse care nu se mai importa sau produc. Totodata Vanzatorul poate anula anumite promotii cu caracter sezonier.
 8. Prețurile nu includ costurile de livrare.
 9. Vânzătorul livrează produsele comandate de tine prin firma de curierat, Cargus.
 10. Utilizatorul primeste comanda cu factura fiscala atasata.
 11. Toate produsele oferite în magazin sunt originale, noi și nu prezintă defecte.

 


V. Plangeri
 

 1. Orice utilizator are dreptul de a anula contractul, fără a da nici un motiv, prin trimiterea unui email, în scris, în termen de 30 de zile de la data comenzii lansate
 2. Vânzătorul este răspunzător față de cumpărător dacă produsele trimise sunt in contradictie cu contractul/comanda.
 3. În cazul în care produsul nu este conform cu contractul, cumpărătorul poate cere să-l returneze în conformitate cu contractul pentru repararea gratuită sau înlocuirea cu unul nou, cu excepția cazului în repararea sau înlocuirea sunt imposibile sau necesită costuri excesive.
 4. Dacă repararea sau înlocuirea produsului sunt imposibile sau necesită costuri excesive, sau în cazul în care repararea sau înlocuirea ar cauza inconveniente semnificative pentru cumpărător, el are dreptul de a cere o reducere corespunzătoare a prețului sau anularea contractului
 5. Consumatorul își pierde competențele prevăzute la punctul. V, înainte de expirarea termenului de 30 de zile de la constatarea de neconformitate daca nu notifică vânzătorul. Pentru a respecta termenul limită este suficienta trimiterea unei notificari pe e-mail.VI. Dispoziții finale
 

 1. Vânzătorul nu este responsabil pentru utilizarea incorectă a produselor de catre Utilizator
 2. Acesti termeni sunt disponibilei în format electronic pe site-ul www.optiness.ro. 
 3. Politica de confidentialitate este parte integrantă. Acceptarea acestor Termeni si Conditii echivalează cu acceptarea Politicii noastre de confidențialitate.
X inchide